A grapefruitmag kivonat hatása a gombás fertőzésekre

A gombás fertőzések általában a nők körében jelentkeznek, de a férfiak közül is néhányan megtapasztalhatják életük során. Számos módszerrel lehet azonban kezelni e problémát természetes úton. A természetes gyógymódok sokkal olcsóbbak és ráadásul jóval hatékonyabbak is. A grapefruitmag kivonat pedig különösen hatásos mint természetes gombaellenes szer, hiszen hatékonyan képes a Candida túlszaporodását visszaszorítani.

grapefruitmag-candida

A grapefruitmag kivonatról

A grapefruitmagolaj a grapefruit magvából kisajtolt olajat jelenti. A DiagnoseMe.com website szerint ez a készítmény egy széles sprektumú antibiotikumként működik, ami képes sokféle kórokozót elpusztítani. A grapefruitmagolaj képes leszámolni az élesztőgombákkal mind a vaginális, mind a szisztémás gombás fertőzések esetében. Ráadásul használata során csak nagyon ritkán jelentkeznek mellékhatások és hosszú ideig lehet használni anélkül, hogy felborulna a bélflóra egyensúlya.

Dr. Allan Sachs szerint nagyon fontos, hogy a grapefruitmag kiegészítők mellett kövessünk egy méregtelenítő étrendet, ami alacsony cukortartalommal és keményítővel bír, mivel így még jobban meggyorsíthatjuk a Candida elpusztítási folyamatát.

A grapefruitmag kivonatot a legtöbb bioboltban megtaláljuk, akár tablettaként is vagy folyadék formájában. Naponta három kapszulát vagy 10-20 csepp folyadékot ajánlott fogyasztani, ha gombás fertőzéssel rendelkezik. A cseppeket vízben kell feloldani, hogy ne irritálja a torok nyálkahártyáját.

Ellenjavallatok: Akik citrusallergiában szenvednek, azok nem szedhetik ezt a készítményt. Sőt nem szabad immunszuppresszáns vagy koleszterinszint-csökkentő, illetve antihisztamin szerekkel együtt fogyasztani, mert akadályozza ezek felszívódását.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!